Neeltje Coenen stopt als medisch coördinator

Vanwege veranderingen in haar eigen praktijk die meer zorg en drukte meebrengen, heeft Neeltje Coenen besloten haar werkzaamheden voor SHK neer te leggen. Daarmee creëert ze ook een betere werk-privé balans.

Het bestuur reageert op haar vertrek: “Na bijna drie jaar de functie uitgevoerd te hebben stopt Neeltje als medisch coördinator. SHK is Neeltje veel dank verschuldigd; zij heeft de afgelopen jaren mooie nascholingen georganiseerd en mede daardoor staat SHK nu stevig op de kaart. Goede inhoudelijke scholingen, goed beoordeeld, hoog aantal deelnemers en financieel gezond. Het bestuur wenst Neeltje alle goeds toe voor de toekomst zowel in werk als privé.”

Haar taken worden door twee huisartsen overgenomen: Marcel Bergman voor de coördinatie van de huisartsen-scholingen en Sinh Dinh, die de doktersassistentes van nieuwe scholingen gaat voorzien.

De twee nieuwe medisch coördinatoren

Sinh Dinh is sinds 2017 werkzaam als huisarts in Huisartsenpraktijk Beethoven in Tilburg Noord, samen met Carine Huizenga-Janssen en Sanne van Helvert.

“Als huisarts heb ik scholingen verzorgd voor doktersassistenten. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Ik zal de functie van medisch coördinator samen met Marcel Bergman aangrijpen om te voorzien in de nascholingsbehoeften van de collegae in de regio alsmede de POH’s en doktersassistenten. Dat doen we in overleg met de klankbordgroep. Het is zinvol èn leuk om me hiervoor in te zetten.”

Marcel Bergman is 25 jaar huisarts, werkzaam in Tilburg Reeshof. Marcel: “Ik heb nascholing altijd een heel belangrijk onderdeel van het huisartsenvak gevonden en hoop dat ik hieraan een goede bijdrage kan leveren.”